Til arbejdsgivere:
Sådan skaber du en god praktikplads

At skabe en god praktikplads for unge, der ønsker at uddanne sig i de grønne brancher, er afgørende for at sikre, at de får den bedst mulige start på deres karriere.

Forside - Til arbejdsgivere

Til arbejdsgivere

Undersøgelser, interviews og podcasts

I samarbejde med Teknologisk Institut har vi hos GLS-A og 3F undersøgt, hvad der kendetegner det gode lærested ved blandt andet at interviewe lærlinge og indlede et tæt samarbejde med ledende medarbejdere og medlemmer af GLS-A.

I denne forbindelse har vi fundet en række vigtige anbefalinger, som kan hjælpe dig som arbejdsgiver med at tilbyde en praktikoplevelse af højeste kvalitet.

Til arbejdsgivere

Lyt til dine lærlinge

Vi har spurgt lærlingerne, hvordan et godt lærested ser ud i deres øjne. Find ud af, hvad de efterspørger her.

Til arbejdsgivere

Er i et godt match?

Første skridt til et godt samarbejde er en forventningsafstemning mellem lærling og lærested – så ved alle, hvad de går ind til.

Til arbejdsgivere

Giv lærlinge feedback

Lærlinge vil gerne vide, hvad de gør godt – og hvad de gør knap så godt. Med konstruktiv feedback kan lærlinge både lære af sine fejl og udvikle sig.

Katalog

Vil du vide mere?

Hent hele inspirationskataloget og få større indsigt og konkrete værktøjer til, hvordan du som lærested kan skabe et værdifuldt forløb for både din lærling og din virksomhed. Kataloget er udarbejdet af 3F og GLS-A i samarbejde med Teknologisk Institut.