Skov og natur

Vær med til at sikre naturen og skovens fremtid

Workgreen, er din portal!

Forside - Skov og natur

Skov og natur

Er du den fødte skov- og naturtekniker?

Drømmer du om at arbejde med træproduktion og naturpleje i bred forstand og samtidig være en del af et erhverv, der kan bidrage til at løse fremtidens klimaudfordringer? Føler du dig hjemme i skoven? Og har du lyst til at passe godt på den, så andre også kan få glæde af den? Så er en karriere inden for skov og natur lige noget for dig.

Som CO2-neutralt materiale er træ en af de bærende kræfter i fremtidens bæredygtige byggeri, og skovbruget spiller her en afgørende rolle. Som skov- og naturtekniker får du en grundlæggende viden om skov og natur og lærer at plante, passe og fælde træer med respekt for skovens følsomme økosystem. Du kan specialisere dig inden for det område, du finder mest interessant, om det så er træproduktion, træpleje, skovvildt eller brølende skovningsmaskiner.

Mulighederne for at videreuddanne dig f.eks. inden for de grønne ingeniøruddannelser er gode.

Træproduktion og naturpleje

Skov- og naturplejer

Drømmer du om at arbejde med træproduktion og være en del af et erhverv, der kan bidrage til at løse fremtidens klimaudfordringer? Føler du dig godt tilpas med en motorsav i hænderne?

Leveforhold for vildt

Biotop- og vildtplejer

Har du interesse for agerhøns, fasaner og råvildt? Og drømmer du om at pleje vildtbestande og planlægge jagt?

Vær med til at sikre byernes natur

Arborist

Elsker du friheden ved at være udenfor? Drømmer du om en hverdag højt oppe i trækronerne – gerne med en motorsav i hånden? Og er du glad for træer fra rod til top? Så er en karriere som arborist måske noget for dig.

Store maskiner i skovene

Skovbrugsmaskinfører

Drømmer du om at arbejde med bæredygtig træproduktion og være en del af et erhverv, der kan bidrage til at løse fremtidens klimaudfordringer? Føler du dig hjemme i skoven? Og trives du bedst bag rattet på store specialmaskiner? Så er en karriere som skovbrugsmaskinfører måske noget for dig.