Dansk Landbrug

For stærke hænder og kvikke hoveder!

Workgreen, er din portal!

Forside - Landbrug

Landbrug

Kan du lide at arbejde med dyr, store maskiner og se afgrøder gro?

Trives du med praktisk arbejde? Måske har du flair for IT?

Så er en karriere som landmand lige noget for dig!

Dansk landbrug har brug for både faglærte landmænd og lærlinge med speciale i planteavl, husdyr eller som jordbrugsmaskinfører. Det er en branche, der er under konstant udvikling, og som altid er på udkig efter stærke hænder og kvikke hoveder.

Hverdagen som landmand er alsidig og indholdsrig. Arbejdsopgaverne veksler hele året igennem alt efter, hvor på sæsonen man befinder sig.

Som landmand har du mulighed for at specialisere dig inden for præcist det område, som du finder mest interessant. Herudover er der gode muligheder for videreuddannelse, hvor du kan specialisere dig i takt med, at din erfaring bliver større, og dine interesser udvikler sig.

Her på siden kan du gå på opdagelse og lære meget mere om, hvad det vil sige at arbejde som landmand i en tid, der eftersøger stadigt mere innovative og kreative løsninger inden for planteavl,  husdyr og maskiner.

Som landmand er det muligt at få et spændende og karrieremæssigt lovende job i en branche, der søger unge mennesker med en lyst til at tilegne sig både praktisk og teoretisk viden. Så læs med og bliv endnu klogere på, hvilken spændende fremtid du kan få i dansk landbrug!

Planter

Kan du lide at få jord under neglene?

Her kombineres uddannelse på uddannelsesinstitutionen og lærlingeforløb hos gartnervirksomheder. 

Husdyr

Elsker du at arbejde tæt på dyr og avle, passe og pleje?

Kan du lide at arbejde i naturen? Elsker du at arbejde med dyr? Trives du med praktisk arbejde? Er du vild med store maskiner? Så er en karriere som husdyravler måske noget for dig!

Jordbrugsmaskinfører

Vild med maskiner og masser af vind i håret?

Lige nu er der brug få både udlærte jordbrugsmaskinførere og lærlinge til maskinstationer i hele landet.