Grøn service med et smil: Bliv havecentergartner

Drømmer du om at kombinere din kærlighed til planter med en karriere, der blomstrer i kundeservice? Så skal du være havecentergartner!

Forside - Havecentergartner

Havecentergartner

Drømmer du om at kombinere din kærlighed til planter med en karriere, der blomstrer i kundeservice?

Som havecentergartner er interessen for planter er grundlæggende, men det er også vigtigt at have den sociale interaktion med kunderne.

Hvis du brænder for at være aktiv, formidle viden om planter og skabe en serviceoplevelse udover det sædvanlige, er et job som havecentergartner det rette for dig.

Dine færdigheder som havecentergartner

På vejen til at blive en dygtig havecentergartner får du en lang række kompetencer til at dyrke planter, og du bliver trænet i markedsføring, salg og virksomhedsdrift. Din viden om jord og næring, plantedyrkning og plantesundhed bliver ledsaget af evnen til at kommunikere interessen for planter. Som havecentergartner er det nemlig ikke kun vigtigt at have grønne fingre, men også at kunne formidle viden til kunderne på en effektiv og konkret måde.

Uddannelsen åbner op for en bred vifte af færdigheder, som gør dig godt rustet til en alsidig og spændende karriere i havecentrets grønne omgivelser.

Far skolebænk til blomstrende praksis: Vejen til havecentergartner

Uddannelsen som havecentergartner tager udgangspunkt i gartneruddannelsen, men adskiller sig ud fra sit speciale. Som andre uddannelser inden for gartnerfaget er uddannelsen bygget op omkring en vekselvirkning mellem skoleundervisning og praktikophold og den tager mellem 3 år og 11 måneder – 4 år og 5 måneder.

Som lærling vil du få mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praktisk erfaring med kyndige fagfolk ved din side. Du får chancen for at udforske dine færdigheder på en selvstændig måde, så vejen til et arbejde som havecentergartner både former dig fagligt og personligt.

Skolefagene spænder fra tekniske aspekter som jord og næring til de mere sociale kompetencer som rådgivning og service. Du vil både udforske planternes verden og opnå indsigt i de forretningsmæssige aspekter af driften i et havecenter. Denne kombination af viden og praksis giver dig en unik position i branchen.

Find skolerne der udbyder uddannelsen her.